Skip to content

Help/FAQ

Het combiticket voor deze 8 musea blijft tot eind 2019 geldig.

In alle deelnemende musea, in de ticketshop van de Aachner Zeitungsverlag of gewoon hier bij ons op de website.

De museumlocaties Continium en Columbus aan het Museumplein in Kerkrade gaan vanaf 2021 samen verder onder de naam Continium XL. Het designmuseum Cube is vanaf 24 januari 2021 vanwege een herstructurering voorlopig gesloten. Voor houders van een combiticket “naar het museum!” betekent dit:

  • dat zij het Continium XL verder normaal met de desbetreffende coupon kunnen blijven bezoeken,
  • dat het Columbus Earth Center vanaf 2021 deel uitmaakt van het Continium XL en de Columbus-coupon uit de combiticket-brochure aan de kassa voor een Continium XL-ticket kan worden ingeruild, alsmede
  • dat het designmuseum Cube met de desbetreffende coupon nog maar tot en met 23 januari 2021 kon worden bezocht. Helaas kunnen we daarvoor nog geen alternatief aanbieden.

Natuurlijk betreuren wij deze omstandigheden ten zeerste en proberen we daarvoor ook een oplossing te vinden. We streven naar een verlenging van de geldigheid tot in 2022. Omdat het hier een gesubsidieerd project betreft en alle museums daarmee moeten instemmen, hebben we nog wat tijd nodig om dat onderling af te stemmen. Zodra we een oplossing hebben gevonden, zullen we dat hier nader bekendmaken.