Cube Design Museum

Time Matters

Designers proberen in deze expositie vat te krijgen op het ongrijpbare fenomeen Tijd. Een thema wat nu relevanter is dan ooit. Het vele weken gedwongen thuiszitten om het coronavirus in te dammen werpt een nieuw perspectief op onze omgang met tijd. Biedt dat zeeën van tijd of juist een constante race tegen de klok? In zes thema’s neemt de expositie de bezoeker mee op een tijdreis die de verschillende facetten van tijd belicht. De expositie toont zo’n 30 hedendaagse ontwerpen van bekende designers als Maarten Baas, mischer en Nacho Carbonell. Naast Time Matters is ook de expositie (Re)Design Death nog te zien in Cube design museum; een thema dat wrang genoeg in deze tijd ook bijzonder relevant is, zoals te zien in de serie korte films die onlangs gemaakt is.

11.02.2020 - 24.01.2021

• Cube design museum