showroomlimburg

Showroom Limburg

De nieuwste editie van Showroom Limburg is vanaf nu te bewonderen in Discovery Museum. De tentoonstelling vormt een actuele dwarsdoorsnede van de creatieve sector in en uit Limburg. Zowel startende als (inter)nationaal gevestigde designers en bedrijven tonen recent eigen werk. De designers wonen, werken of zijn opgeleid in Limburg.

Eigentijdse, innovatieve ontwerpen zorgen voor de vereeuwiging van Chriet Titulaer, dat dementerenden over een kompas beschikken dat altijd naar huis wijst en dat een ziekte in de essenboom resulteert in duurzame meubels. Dit zijn slechts enkele inspirerende voorbeelden van uiteenlopende ontwerpen met Limburgse wortels die dit jaar weer te zien zullen zijn in Showroom Limburg.

Permanente exposities
Natur & Technik