Dürener Stadtmuseum_Schillings

Jager, onderzoeker, natuurbeschermer -
in het voetspoor van Carl Georg Schillings

Sinds 23 januari van dit jaar loopt in het museum de tentoonstelling “Jäger, Forscher, Naturschützer – Auf den Spuren von Carl Georg Schillings”. Met behulp van DDBstudio, een tentoonstellingstool van de Deutsche Digitale Bibliothek, is er een gelijknamige virtuele tentoonstelling ingericht, die sinds 20 april online is. Via de website van het Stadtmuseum Düren https://stadtmuseumdueren.de/dueren-virtuell.html vindt u de link naar deze virtuele tentoon-stelling, die u geheel gratis kunt bezoeken. Hier kunt u zich verdiepen in het tentoonstellingsmate-riaal, een gevarieerde samenstelling van historisch beeldmateriaal, filmfragmenten, 3D-objecten en ook een ongeveer 120 jaar oude geluidsopname waarop o.a. de stem van Schilling zelf te horen is. Het materiaal is van informatieve begeleidende teksten voorzien.
Ok in dit musea

• Stadtmuseum Düren