IKOB Ferienatelier

Vakantieatelier voor kinderen

Het IKOB – Museum voor hedendaagse kunst organiseert deze zomer een vakantieatelier voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Met de actuele tentoonstelling in het museum als uitgangspunt (met video-installatie, installatiekunst, sculpturen en schilderkunst) staat de vraag centraal wat er verder alles nog kunst kan zijn of waaruit je kunst kunt maken. In de verschillende ateliers kunnen de kinderen hun eigen fantasie de vrije loop laten en leren hoe ze zelf kunstenaar kunnen zijn. Weerbestendige kleding is nadrukkelijk aanbevolen!

Op de slotdag worden de projecten die zijn ontstaan in een tentoonstelling bijeengebracht en aan de familieleden gepresenteerd.

Datum: 18-7 t/m 22-7-2022; maandag t/m vrijdag, dagelijks van 9 tot 16 uur.

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar

Kosten: € 100 per kind

Aanmelding: s.v.p. per e-mail aanmelden en daarbij de volledige naam van het kind, de leeftijd, het woonadres en het contacttelefoonnummer vermelden.

Het maximaal aantal deelnemers is 10. Aanmelding tot uiterlijk 4 juli 2022.

In dit museum

• IKOB